Recenze: If I Stay

26. prosince 2014 v 21:08 | un. |  tips.

Ahoj. :) Tak co jste dostali pod stromeček? Já nový mobil, upřímně ten starý už byl opravdu nefunkční, tak jsem ráda že mám nový, ale i tak jsem to vůbec nečekala. Ze všech dárků mám hroznou radost. :) Ale teď k článku. Je to slibovaná recenze na film, který mě rozbrečel a ano je to film If I Stay. Kdyby vás zajímalo kde ho stáhnout, tak vůbec nevík kde jsem ho stahovala,ale na googlu to najdete. :) A český dabing není tuším, koukala jsem s titulkama.

Název: If I Stay
Režie: R.J.Cutler

Nebudu sem psát obsah, kdyby se někdo chtěl podívat,ale chtěla bych tady zhodnotit pár věcí. Kdyby vás zajímal stručný obsah najdete ho TADY. Na internetu má If I Stay 67 %, ale já bych mu dala minimálně 90.. Brečela jsem asi od půlky filmu. Je neuvěřitelný kolik se toho dá prožít, někde jsem zaslechla že je podle skutečné události, ale nechce se mi tomu věřit..

Příběh: Skvěle promyšlený, u filmu nechyběli trapné chvilky hlavních herců,ale ani smutné, nebo vtipné..
Obsazení: Neumím si představit že by ve filmu měl hrát někdo jiný, všem role skvěle seděli..
Celkový dojem: Opravdu krásný film, určitě se na něj podívejte! :)

Heh, neumím psát recenze,ale jde spíš o takový tip na film.. :)


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Betty Betty | E-mail | Web | 27. prosince 2014 v 7:12 | Reagovat

No tak ja by som práveže tomuto filmu nedala viac ako tých 60%. Neviem, bola som na tom v kine, pretože ma nahovorili na to kamošky, ale možno je to aj o tom aký si typ človeka a aké filmy sa ti celkovo páčia. Ja nemám rada príliš sentimentálne filmy, a tento film pre mňa po The Fault in our Stars nebolo nič nové. Jednoducho som v tom nevidela nejaký výrazný rozdiel, aj keď samozrejme boli, ale vpodstate som mala rovnaký dojem. Ale možno nie. A nehovorím, že niekomu sa nemôže páčiť :) A keď už nič iné, aspoň ma usvedčil v tom, že si vôbec nikdy nenájdem chlapca :D

2 A.- A.- | E-mail | Web | 27. prosince 2014 v 17:52 | Reagovat

Já mám ten film velmi ráda a pokud se ti vážně tolik líbil, přečti si i knihu. Ve filmu je sice výhoda, že si můžeš alespoň poslechnout ty písničky, ale kniha je prostě skvělá. :))

3 deny-paradise deny-paradise | Web | 27. prosince 2014 v 20:54 | Reagovat

Já jsem dostala k vánocům právě knížku Zůstaň se mnou- If I stay, tak si nejdříve chci přečíst knížku a až poté film :D

4 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 27. prosince 2014 v 20:58 | Reagovat

Já dostala misto mobilu tablet :) film vypadá zajimave

5 Anette Anette | Web | 28. prosince 2014 v 15:32 | Reagovat

o tomto filmu jsem hodně slyšela, vypadá fakt dobře :)

6 MissPsycho MissPsycho | Web | 29. prosince 2014 v 20:12 | Reagovat

už si to chcem pozrieť/prečítať dlho a ešte som sa k tomu nedostala :D možno ma odrázda ten herec čo sa mi teda vôbec nepáčila ale idem na to keď už sú tie prázdniny :D

7 Anička | sova-na-fetu.blog.cz Anička | sova-na-fetu.blog.cz | E-mail | Web | 29. prosince 2014 v 20:46 | Reagovat

Tohle je už druhá recenze, kterou čtu na tenthle film. Podle všech pozitiv ho musím okamžitě najít a stáhnout :D

8 pavel pavel | Web | 30. prosince 2014 v 12:21 | Reagovat

Už jsi svůj mobil pojmenovala? :)

9 Monii. Monii. | Web | 30. prosince 2014 v 16:24 | Reagovat

Hehe, chtěla jsem na něj jít do kina, ale nestihla jsem to xd. A když už, tak si chci nejdřív přečíst knížku :) Ale určitě mám v plánu se na něj podívat, už jenom kvůli tomu hercovi :3 heh (jsem ok, kdybys pochybovala:D)

10 LinDa☮ LinDa☮ | Web | 30. prosince 2014 v 16:34 | Reagovat

Určite sa aj ja na to chcem pozrieť. Ale najskôr si prečítam knihu ;)

11 barushhh barushhh | Web | 30. prosince 2014 v 16:56 | Reagovat

já dostala hlavně nový lyže, přeskáče, kalhoty na lyže a bundu na lyže. ze všeho jsem vyrostla. potom jsem dostala sluchátka, svíčku, knížky a pak nějakou kosmetiku oblečení a hry. jinak ať ti mobil dobře funguje. :)

náhodou recenze ti jdou a musim se na něj podívat, ještě jsem ten film neviděla. chtěla bych si přečíst i knížku

12 Inalyn Inalyn | E-mail | Web | 30. prosince 2014 v 19:22 | Reagovat

Asi som jediný človek, ktorému sa film nepáčil. Adama som vo filme jednoducho nenávidela. A proste ten koniec mi už úplne vadil.
S knihou sa to však porovnať nedá, tá bola omnoho lepšia :) Síce to nebolo nejaké neviemakémega dielo, ale rozhodne sa mi páčilo...Teda aspoň v porovnaní s filmom :)

13 Vivi Vivi | Web | 30. prosince 2014 v 20:15 | Reagovat

Čítala som knihu a tak si už tento film sťahujem a idem to porovnať:ň Ale je mi jasne že na knihu to mať nebude, len chcem to vidieť :))

14 neweresth neweresth | Web | 30. prosince 2014 v 21:58 | Reagovat

Hej, to mě těší, že máš radost z telefonu, ale co víc. Hej, to už je druhá recenze, fakt se musím kouknout. Herci jsou mi sympatičtí a navíc, teď - zrovna teď se mi chtělo na to kouknout. Podívám se po tom, abych taky mohla zhodnotit. ^^

15 stuprum stuprum | Web | 30. prosince 2014 v 21:58 | Reagovat

Hodnocení na CSFD nesleduju, nikdy se neshodnem. :)

16 WaterLily WaterLily | E-mail | Web | 30. prosince 2014 v 22:39 | Reagovat

Na tenhle film jsem narazila taky na nějakém blogu a hned jsem si ho šla stáhnout a pak se na něj podívat.
Strašně se mi líbil a probrečela jsem ho skoro celý :( :) A pak jsem šla na csfd a tam tak málo % ale už jsem si zvykla, tam to vždycky všichni hodnotí úplně jinak :)

17 Marky | little-me Marky | little-me | Web | 31. prosince 2014 v 0:02 | Reagovat

Já tento film neviděla, chci si prvně přečíst knížku. Kamka mi ale právě říkala, že se na to dívala a že se jí to zdálo nudné, i knížka prý nebyla žádný boom, tak nevím. :)

18 Sayushka Sayushka | Web | 31. prosince 2014 v 1:31 | Reagovat

tenhle film jsem viděla nedávno, taky jsem po něm brečela snad půl hodiny po filmu, je to skvělý film:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama